Klantenservice: van 10:00 tot 22:00
035-7732312 Ook in het weekend.

Mijn winkelwagen 0
Led Strip Warmwit 120LEDs/meter Waterbestendig Side View Led Strip Warmwit 120LEDs/meter Waterbestendig Side View Led Strip Warmwit 120LEDs/meter Waterbestendig Side View
Led Strip Warmwit 120LEDs/meter Waterbestendig Side View

5 meter Side View Led Strip Warmwit 120LEDs/m Waterbestendig

Product Specificaties:

Werkspanning 12 Volt
Verbruik: 50 wat per 5 meter
Vervangt: 50W verlichting
Kleurtemperatuur: Warm wit 2800/3000K
Beschikbaarheid: In voorraad
Product nummer:LS 120 Ww Wb SV
Prijs Incl. Btw: Van: € 94,95 Nu voor:  € 69,95

Normale prijs: € 94,95

Special Price € 69,95

In voorraad

Onze professionele spatwaterdicht LED strips met Site View en 120 LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Het handige van de LED strip met Site View is dat u de strip op een platte wand kunt aanbrengen terwijl de LED lampjes naar beneden schijnen.

Meer informatie over de 5 meter Side View Led Strip Warmwit 120LEDs/m Waterbestendig

Het is fantastische wat je met een LED strip allemaal kan doen. Door middel van de simpele montage (gewoon opplakken) wordt het wel heel makkelijk om meer sfeer te creëren in de badkamer, trap, slaapkamer, huis, bar, waar u zelf veel sfeer en gezelligheid wil maken. U maakt  gebruik van een Radiografisch LED dimmer met afstandsbediening, het is ook nog mogelijk om de licht sterkte naar uw eigen wens aan te passen.

Side View

Het handige van de LED strip met Site View is dat u de strip op een platte wand kunt aanbrengen terwijl de LED lampjes naar beneden schijnen.

Toepassingen van de LED strip:

Onze professionele spatwaterdicht LED strips met 120LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Bijv. koofverlichting in woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, op uw trap, alles is mogelijk. Dankzij de spatwaterdicht, IP65, is de LED Strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirect verlichting maken rondom uw terras uw vijver, oprit etc. Ook voor bedrijfsmatig gebruik zijn de toepassingen eindeloos, perfect voor indirecte verlichting in de horeca en winkel, dus vele mogelijkheden.

De zelfklevende M3 LED Strip

Is handig in gebruik door zijn flexibiliteit en geringe afmetingen. Door het M3 plakgedeelte is het bevestigen uiterst gemakkelijk.

Waterbestendig IP65

De LED strip is beschermd tegen vocht doordat deze afgesloten is met een plasticcover.

Inkorten van de led strip

Het is mogelijk de LED Strip om de drie LED’s af te knippen, zodat u ervoor kan zorgen dat de verlichting volledig naar uw smaak is.

Gebruikt u de LED strip in uw camper of boot?

Indien deze LED strip in de camper of boot wordt gebruikt dan is er een 12V stabilisator vereist.
Vanwege de accu piek waar de LED mee te maken krijgt (als de accu laadt krijg je een piek spanning van 14,8 Volt) kan de LED spot een kortere levensduur hebben.

LED dimmer

Een LED Strip dimmer heeft u nodig om de LED Strips traploos te dimmen. De aansluit volgorde is dan als volgt: 230V - LED trafo - LED Dimmer - LED Strip. Dit is overigens prima zelf te doen ook wanneer u geen verstand heeft van elektra.

LED transformator

Voor het gebruik van de LED strip is een LED transformator noodzakelijk!! om 230 Volt om te zetten naar 12 Volt. Voor het laten branden van de LED strips heeft u een LED-trafo nodig. Deze LED-trafo's zijn speciaal ontwikkeld voor LED verlichting en zorgen voor een veel langere levensduur van uw LED's en hebben een zeer laag sluipverbruik.

 

Voor het bepalen welke LED Trafo u nodig hebt neemt u het vermogen van de benodigde LED strip x 4,8 Watt. Dus 3 meter LED Strip x 4,8 Watt is 14.4 Watt. U kunt in dit geval de LED Trafo van 18 Watt kiezen. Zorg ervoor dat de LED trafo niet op de uiterste wattage gebruikt word, maar dat de nominaal vermogen in acht word genomen. Dit vermogen word vermeld bij elke LED trafo.

 

LED strip benodigdheden

Hier vind u verschillende led strip benodigdheden die handig zijn voor het aansluiten van led strips. Dimmers, RGB controllers, verloop snoertjes, Led voedingen en transformatoren, RGB snoer, enz.

Product specificaties

Product nummer LS 120 Ww Wb SV
Werkspanning 12 Volt
Prijs Per 5 Meter
Vervangt 50W verlichting
Energieverbruik 50 wat per 5 meter
Aantal LED 120 SMD Led's per meter
Type LED 3014 SMD
Kleurtemperatuur Warm wit 2800/3000K
Lichtkleur Warm wit
Lichthoek 60 graden
Breedte 10mm
Hoogte 4mm
PCB Kleur Wit
Dimbaar Ja (alleen met radiografische dimmer)
LED Trafo nodig: Ja (bij gebruik op 230V)
Waterbestendig Ja
Stabilisator nodig: Ja (alleen voor boot of camper)
IP-normering IP67
Keurmerk CE en Rohs
Upsell Products
€ 12,95